Businesscase Westvlietweg

Bedrijventerrein Westvlietweg

Locatie
Den Haag

Kavel

Aan de westzijde van het Prins Clausplein, naast de fly-over van de A4 en de A12 in de Vlietzone, ligt bedrijventerrein Westvlietweg. Deze locatie, met een oppervlakte van circa 45 hectare, heeft een strategische ligging ten opzichte van het centrum en diverse uitvalswegen. In het gebied zijn ongeveer 335 bedrijven gevestigd met meer dan 2750 werknemers.

Ruimte voor groei

Door de jaren heen is dit terrein organisch gegroeid en biedt het ruimte aan bedrijven in onder meer de ICT, techniek, logistiek, detailhandel, afvalverwerking en sportactiviteiten, die zich met name richten op de regio Den Haag. Rondom Den Haag is er veel vraag naar bedrijfslocaties die goed verbonden zijn met de stad.

Bedrijventerrein Westvlietweg is een van de weinige locaties waar de komende jaren nog ruimte is om te groeien. Het ‘agrarische’ gedeelte tussen het bestaande bedrijventerrein en de A4 kan voor dit doel duurzaam worden getransformeerd, desgewenst in combinatie met de GAVI-kavel aan de andere zijde van de A4. Maar momenteel ontbreekt het op het terrein aan een gevoel van veiligheid, goede ontsluiting, een representatieve uitstraling en een strategie voor duurzame groei.

Rol IPP Haaglanden

IPP Haaglanden is een samenwerking aangegaan met de gemeente Den Haag en de BIZ Westvlietweg om gezamenlijk een investeringsagenda op stellen voor de korte, middellange en langere termijn.

Contact

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op. We staan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Businesscase Westvlietweg

Locatie
Den Haag

Den Haag