De Loods

Plaspoelpolder

Locatie
Rijswijk

Midden in de Plaspoelpolder in Rijswijk bevindt zich een kantoor voor het nieuwe werken: De Loods. Na een verbouwing van twee jaar werd eind 2020 de renovatie van het complex op de hoek van de Treubstraat en de Van Gijnstraat afgerond. Het resultaat is een pand dat is toegerust op de wensen van werknemers, met een eigen horecagelegenheid en sportcentrum.

Aantrekkelijke bedrijfsruimte

Met De Loods wordt ruimte geboden aan organisaties en freelancers die in gezamenlijkheid gebruik willen maken van een moderne bedrijfsruimte. Het complex bevindt zich in de buurt van uitvalswegen en is op die manier ook geschikt voor geïnteresseerden uit Den Haag, Delft en andere steden in de omgeving. Met haar innovatieve karakter verhoogt De Loods de aantrekkelijkheid van het gebied.

Rol IPP Haaglanden

IPP Haaglanden heeft de panden in 2017 aangekocht en een tender uitgeschreven. Daarbij is ingezet op duurzaamheid en de versterking van bedrijvigheid en werkgelegenheid in het gebied. Daarmee vervulde IPP Haaglanden een faciliterende rol richting de hele regio.

Contact

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op. We staan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

De Loods

Locatie
Rijswijk

Treubstraat

Rijswijk