FLEX

Plaspoelpolder

Locatie
Rijswijk

Kavel

De Plaspoelpolder in Rijswijk biedt niet alleen plek aan grote bedrijven, ook de kleinschalige maakindustrie is er meer dan welkom. Creatieve ondernemers kunnen binnenkort een bedrijfsunit huren (of kopen) in het bedrijfspand FLEX.

FLEX wordt energiezuinig en multifunctioneel en zal ruim 7.000 m² aan BVO bedrijfs-/werkruimte bieden. Dankzij zijn centrale ligging in de Plaspoelpolder, zijn Delft en Den Haag zeer goed bereikbaar. 

Met meerdere afzonderlijke productie-units en verschillende werkruimten biedt FLEX een serviceconcept dat ondernemen niet alleen eenvoudig, maar ook leuk maakt. Het pand zal straks beschikken over collectieve ruimtes, horeca, een goederenlift en een overdekte fietsenstalling. Ondernemers betalen een transparante all-in huurprijs per m² per jaar. 

Rol IPP Haaglanden

De uitgifte van de bouwrijpe kavel door IPP Haaglanden aan projectontwikkelaars Mahler Vastgoed/Roduer staat gepland voor het tweede kwartaal van 2023. Architectenbureau Wubben.Chan is verantwoordelijk voor het ontwerp van FLEX. Meer informatie: www.flexondernemers.nl

Lees ook het artikel over FLEX in het magazine Rijswijk.business

Contact

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op. We staan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

FLEX

Locatie
Rijswijk

Treubstraat 19-23

2288 EH

Rijswijk