Lint

IPP Haaglanden

Activiteiten

Onze activiteiten

IPP Haaglanden zorgt voor de herinrichting en uitgifte van bedrijfslocaties en kavels in de regioDaarnaast vindt via IPP Haaglanden communicatie over deze ontwikkelingen plaats.

IPP groepsfoto 1100

Herinrichting

In het hart van de Randstad is de grond schaars. De ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen behoort zelden tot de mogelijkheden. Daarom gaat IPP Haaglanden op zoek naar mogelijkheden om bestaande bedrijventerreinen opnieuw in te richten. Deze bedrijventerreinen worden verbeterd, bijvoorbeeld op het gebied van aantrekkelijkheid, mobiliteit en duurzaamheid. Zo worden deze locaties weer aantrekkelijk voor nieuwe organisaties, die zoeken naar een plek om zich te vestigen. 

Gronduitgifte

IPP Haaglanden investeert. Kavels en locaties worden opgekocht en ontwikkeld. Na deze herontwikkeling worden de gebouwen verkocht en vindt gronduitgifte plaats. Hiermee worden nieuwe bedrijven en nieuwe werkgelegenheid aangetrokken. 

Gebiedscommunicatie

IPP Haaglanden ontfermt zich over de regio – ook in de communicatie over het gebied. Met deskundigheid en ervaring zorgt IPP Haaglanden voor adequate gebiedscommunicatie, bijvoorbeeld rondom de ontwikkelingen in het gebied en nieuwe vestigingsmogelijkheden. IPP Haaglanden zorgt voor de juiste branding en exposure, bijvoorbeeld met marketingcampagnes en de organisatie van activiteiten. Zo maken nieuwe potentiële eindgebruikers kennis met het gebied. 

Gerealiseerde projecten

Harbour Village

Levendig havengebied voor mkb

NAAR PROJECT

De Loods

Vernieuwingsproject rondom het werken van de toekomst

NAAR PROJECT

IPP Haaglanden is altijd in beweging. Bekijk onze projecten in de gemeenten Den Haag, Rijswijk en Westland.